Background
 le

Aspergetijd

Asperges worden ook wel het “witte goud” genoemd. Onze aspergeham en aspergesalade hebben beide de tweede prijs gewonnen bij de Twente Asperge Tour 2017! Lees het nieuwsbericht »

Beenham

Wij adviseren bij uw aspergemaaltijd onze heerlijke ongerookte achterham.

Verder bieden wij als alternatief:
  • Gebraden beenham
  • Gebraden wegdammerrib (met mosterd)

Uiteraard zijn al onze hammen ook heerlijk op een bolletje.

Aspergeschotel

Een kant-en-klaar gerecht met asperges, zelfgeproduceerde ham en Hollandaise saus. Even opwarmen en u heeft een heerlijk gerecht op, tafel staan. De aspergeschotel is op ieder gewenst gewicht verkrijgbaar en wordt verpakt in magnetronbestendige verpakking.

Aspergesoep

Eigengemaakte aspergesoep van verse asperges van de kweker, Lubberdink, uit de regio. Even opwarmen en u heeft een heerlijk gerecht op, tafel staan. Ingrediënten: bordevol asperges goed gevuld, met lekkere beenham, mosterd.

Aspergemenu

Asperges, ook wel het “witte goud” genoemd, smaken voortreffelijk in combinatie met Parijse aardappeltjes en een paar heerlijke plakjes van de ham uit eigen worstmakerij. Afgarneren met gesmolten roomboter of aspergesaus en fijngehakte bieslook.

Serveer daarbij een zachte droge witte wijn, bijvoorbeeld de Pinot Blanc uit de Elzas. Dan pas komt dit “witte goud” goed tot zijn recht.

Eet u asperge, vraag bij ons naar onze bekroonde achterham.